donderdag 29 november 2012

Pinterest!!
Wat is Pinterest?

Pinterest is een virtueel prikbord. Op Pinterest kun je alle mooie dingen die je op het internet vindt verzamelen en delen. Je kunt prikborden van anderen doorbladeren om gemakkelijk nieuwe dingen te ontdekken en inspiratie op te doen van mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Heb je een board gevonden die jouw aanspreekt, dan kun je deze volgen. Zo kun je makkelijk en snel nieuwe Pins zien! 

Mensen gebruiken prikborden om bruiloften te plannen, huizen in te richten, de laatste trends te ontdekken en ja, voortaan gebruiken ze het ook om online te shoppen!
Suit of Sin heeft sinds kort ook een eigen Pinterest, met boards van verschillende merken die ook allemaal terug te vinden zijn op onze site. Hier kun je de mooiste foto's terugvinden van merken die wij verkopen, deze opslaan of delen met vrienden familie of je partner. 
Zelf kun je natuurlijk ook een Pinterest account aanmaken, eigen boards creëren met jouw favorieten lingerie. Wil je liever niet dat iedereen dit ziet? Dan kun je jouw board ook geheim maken!

Wat is een Pin?

Een pin is een afbeelding die is toegevoegd aan Pinterest. Je kunt een pin toevoegen vanaf een website met de pinknop of de afbeeldingen uploaden van je computer. Elke pin die is toegevoegd met de pinknop linkt naar de site waar hij vandaan komt. Je kunt ook afbeeldingen repinnen, je kopieert dan een afbeelding van een ander naar jouw eigen board. Heb je meerdere boards? Dan kun je uitkiezen op welk board je de afbeelding wilt plaatsen.
Op www.suitofsin.nl hebben wij onder elk artikel de Pin knop toegevoegd! Dus heb jij je Pinterest, dan kun je al jou favorieten lingerie opslaan op jou board. Lekker makkelijk voor als je het artikel niet meteen wilt kopen, je kunt het dan later terugvinden op je eigen board. Je hoeft er maar op te klikken en bent meteen op de siteNiet meer zoeken naar dat leuke artikel, één druk op de knop en je bent er! 
Wil je onze Pinterest bekijken? ga dan naar: http://pinterest.com/suitofsin/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten