maandag 26 november 2012

Was Advies


Hoe was je een bh op de beste manier?? Zodat er geen deuken in de cups komen en de bh lang mee gaat. 

Allereerst; was je bh’s regelmatig. In de meeste bh’s wordt namelijk elasthan gebruikt, een materiaal wat zorgt voor elasticiteit en glans. Wanneer elasthan vuil wordt, verminderd de elasticiteit en geeft je bh dus minder steun.
Op het etiket van je bh vind je de was instructies. Raadpleeg deze voorschriften altijd, iedere bh kan namelijk andere was instructies hebben. Weet je niet precies wat alle was instructies betekenen? Kijk dan even op onze site daar staan de belangrijkste was instructies op ;) 

En dan die deuken in de cups van je bh.. Hoe kom je daar vanaf? Een heel handig product om dit te voorkomen is de Betty Ball. Het beschermt je waardevolle bh's tijdens het wassen in de wasmachine en zorgt zo voor een langere levensduur! Er komen geen deuken of kreukels meer in de cups en ook op reis in je koffer, beschermt de Betty Ball je bh's

De Betty Ball is er in 2 verschillende maten. In de kleine Betty Ball kunnen bh's t/m cup D en in de iets grotere versie kunnen bh's vanaf D t/m F cup. In elke Betty Ball kunnen 2 bh's en door de stevige kwaliteit gaat de bal jarenlang mee. Een goede investering dus! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten