maandag 10 december 2012

30% korting op Simone Pérèle

Tot 14 december 2012 krijg je bij Suit of Sin 30% korting op Simone Pérèle, Wij willen jullie daarom iets vertellen over de geschiedenis van dit merk.

Het verhaal van dit merk begint in 1948, wanneer Madame Pérèle, een jonge korsetten maakster, een klein eigen atelier begint in haar Parijse flat. In die tijd was de vrouwenemancipatie heel sterk aanwezig en bracht revolutie in de lingerie. Simone Pérèle lanceert "Soleil", een kanten bh met hoekige balconnets en "Souffle" doet een wind van bevrijding waaien door de wereld van de lingerie.

In de jaren '60 zorgt Simone Pérèle ervoor dat vrouwen niet langer hoeven te kiezen tussen schoonheid en comfort. Ze draagt bij tot de innovaties van het moment met de creatie van "Sole Mio" de eerste bh met Lycra-kant, die comfort combineert met een prachtige look.

Begin de jaren '70 pleiten de vrouwen voor meer vrijheid. Simone Pérèle laat zich van har visionaire kant zien en baar opzien met haar eerste onzichtbare bh: het beugel lozen model "Pétale" maakt furore met zijn uitgepuurde snit.

De vrijgevochten vrouw van de jaren '80 weet dat ze verleidelijk is en durft dat ook te tonen. Simone Pérèle, een legendarische naam in de wereld van de vrouwen mode, geeft die verleidingskracht alle kansen met de boodschap: "Een Pérèle kies je niet zomaar"

In de jaren '90 voert ondergoed de boventoon: push-ups en padded bh's mogen en zullen gezien worden. Lingerie wordt een heus modeaccessoire waarmee vrouwen hun sensualiteit kunnen uitspelen. Simone Pérèle bevestigt: "Opdat een vrouw haar volledige schoonheid kan uiten, dient eerst haar lichaam vrij te zijn"

De nieuwe generatie wil "zichzelf" zijn in ondergoed dat comfortabel en discreet aanvoelt. Simone Pérèle ontwerpt met succes modellen die aanvoelen als een tweede huid, als een deel van jezelf: Sunlight, Andora, Epure... een toppunt van technisch vernuft, elegant design en optimaal comfort.

De huidige bedrijfsleiders Catherine en Philippe Pérèle schrijven vandaag verder aan het legendarische verhaal van hun ouders, en staan garant voor de voortreffelijke waarden van elegantie en veeleisendheid die met het merk geassocieerd worden. Zij vinden het uitermate belangrijk om binnen het bedrijf de filosofie van Madame Pérèle te koesteren, die gebaseerd is op het respect voor de vrouw.


De actiecode voor de 30% korting is: SP304

Geen opmerkingen:

Een reactie posten