dinsdag 30 december 2014

Kleurrijk Oud en Nieuw


Brengt de kleur rood geluk?

Rode lingerie is sexy en spannend, en het heeft iets feestelijks. Misschien dat je het daarom vooral in december overal op ziet duiken? In elk geval is er nog een andere goede reden om vaker een rood setje te dragen. Het bijgeloof in Mediterrane landen wil namelijk dat het dragen van rood ondergoed geluk brengt.
En zo zijn er meer landen die iets met gekleurd ondergoed doen met oud en nieuw. Zo hebben ze in bijvoorbeeld Mexico een hele kleuren code bedacht waarbij elke kleur staat voor voorspoed op een ander vlak. 
Wij zochten voor je uit welke kleur lingerie je op de 31e aan moet hebben om het meeste geluk te hebben op een voor jou interessant gebied.

In onder anderen Italië, Spanje en Turkije kiezen de vrouwen er voor om onder hun feestelijke oud en nieuw outfit rode lingerie te dragen omdat ze geloven dat dit geluk brengt voor het nieuwe jaar. 
                              (Huit 8, Nouvel Emoi. Verkrijgbaar op www.suitofsin.nl

Rood:Gaan we van de Europese landen uit dan brengt dit algeheel geluk. Gaan we af op Mexico dan brengt rood vooral geluk in de liefde.Dus ben je nog op zoek naar de ware liefde of kan jou relatie wel een boost gebruiken? Red Lingerie it is!


Geel:Speel je mee met de oudejaarstrekking van 1 van de grote loterijen? Dan kun je voor de zekerheid maar beter je gele lingerie uit de kast trekken. Geel zorgt namelijk voor een financieel voorspoedig jaar en niks beter dan het jaar beginnen met een slordige 30 miljoen toch?


Wit:
Is geld, geluk of liefde voor jou wel belangrijk maar gaat er niks boven je gezondheid dan is wit voor jou de kleur. 

Zwart:
Voor wie zich vooral wil focussen op haar carrière kunnen we een zwart setje adviseren. Misschien niet heel kleurrijk maar wel krachtig en een beetje geluk in je carrière is nooit weg.

Combineren!:
De beste tip die we je kunnen geven is simpelweg de bovenstaande 3 kleuren combineren. Op die manier kun je niet missen. En mocht je totaal niet bijgelovig zijn dan is er altijd wel een andere goede reden te verzinnen om je mooiste lingerie te dragen ongeacht de kleur.

Een Fijne Jaarwisseling en alle geluk toegewenst voor 2015!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten