dinsdag 18 december 2012

Trinny&Susannah shapewear


Wil jij er voor de feestdagen geweldig uitzien?  Gebruik dan shapewear van Trinny & Susannah. Wil jij strakkere benen en billen of ga je voor een geheel strakker lijf? lees hieronder wat je nodig hebt en bestel het bij www.suitofsin.nl met 50% korting. Gebruik bij je bestelling de code: TS. en je zult er geweldig uitzien met de feestdagen! 
Strakke bovenbenen en billenNiet tevreden met je billen of bovenbenen omdat ze aan de volle kant zijn? Ga eens op zoek naar een corrigerend broekje. Je billen en benen zien er direct strakker uit. Ze hebben deze trouwens ook in een rokje. Handig voor onder een jurk!
Plattere buik
Ook voor iedereen die een plattere buik wenst, is er een oplossing: de corrigerende tanktop. Je buikje is spoorloos en je taille wordt extra benadrukt.

Strakker lijf
Wil je dat je hele lichaam er op z’n voordeligst uit komt te zien? Dan is een corrigerende body of jurkje een aanrader. Borsten, taille, buik en billen: alles ziet er geweldig uit!

Geen tekenende lijnen
Het kan natuurlijk zomaar zijn dat je helemaal niets wilt corrigeren. Toch kun je dan kiezen voor shapewear. Omdat het naadloos ondergoed is kun je het perfect dragen onder een strak jurkje. Geen lelijke naden te zien van je lingerie en je lichaam oogt mooi strak. Een win/win situatie dus!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten